AFYONKARAHİSAR BAŞMAKÇI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

8.500 SORUDAN OLUŞAN ŞUBAT AYI YARDIMCI KAYNAK PAKETİ YAYIMLANDI

8.500 SORUDAN OLUŞAN ŞUBAT AYI YARDIMCI KAYNAK PAKETİ YAYIMLANDI

Tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere yönelik olarak hazırlanan şubat ayı yardımcı kaynak paketi yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinden erişime açıldı.

Bugün yayımlanan beşinci yardımcı kaynak destek paketinde 2. sınıftan 12. sınıfa kadar olan öğrenciler için 8.500 soru yer alıyor. Bu kaynaklar ile öğrencilerin derste işleyecekleri konuları pekiştirmeleri, uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarının telafi edilmesi ve öğrenme süreçlerine katkı sağlanması amaçlanıyor. Temel eğitim kademesinde 2. sınıftan 7. sınıfa kadar olan öğrencilere yönelik hazırlanan İngilizce etkinlik kitapları, çalışma yaprakları, çalışma soruları ve çalışma fasiküllerinde 900 soru yer aldı.

Şubat ayı LGS örnek soruları  8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin 2022 yılında yapılacak olan LGS kapsamında "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav"a yönelik hazırlıklarına destek sağlamak amacıyla yayımlanan şubat ayı örnek soru kitapçığı da öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunuldu. 

Gülistan Mah. Hükümetönü Cad. Hükümet Konağı Kat 3 03450 Başmakçı / Afyonkarahisar - 0(272)4113176 / 0(272)4112785

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.